Hoppa till innehåll
EQT aktie

EQT:s huvudkontor i Stockholm

EQT:s huvudkontor ligger i Stockholm, Sverige. Företaget är ett ledande globalt private equity-bolag med cirka 43 miljarder dollar i kapital som samlats in genom 29 fonder och mer än 20 portföljbolag. EQT har ett starkt resultat när det gäller att skapa värde för sina aktieägare och portföljbolag, med en genomsnittlig avkastning på 28 % på investerat kapital sedan starten. Trots det imponerande resultatet har vissa ekonomer kritiserat företaget för dess höga avgifter och bristande öppenhet. EQT förblir dock ett av de mest framgångsrika private equity-företagen i världen, och dess huvudkontor i Stockholm är ett bevis på denna framgång. Tack för att du läste!

EQT och dess huvudkontor i Stockholm

EQT är ett ledande riskkapitalbolag som grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företagets främsta fokus är att söka och utveckla långsiktiga partnerskap med familjeägda företag, företag från marknaderna i Nord- och Östeuropa samt från marknaderna i Nordamerika och Asien. EQT har möjlighet att erbjuda tjänster som portföljinvesteringar, kapital för förvärv, ägaröverlåtelser, tillväxtfinansiering och företagsomvandling. Genom att arbeta tillsammans med ledningsgrupper och ägare strävar de outtröttligt efter att hjälpa till att förverkliga potentialen i sina investeringar genom intäkter, skapande av arbetstillfällen och ekonomisk tillväxt. Med etablerade kontor i 19 länder som Kina, Tyskland, Indien och Storbritannien är det ingen överraskning att EQT har förvaltat tillgångar på över 55 miljarder euro sedan starten 1994.

Byggnaden och dess läge

På toppen av en kulle i hjärtat av staden ligger en ståtlig byggnad som många inte ser, men som ändå är majestätisk. Dess stenfasad, som byggts med största omsorg och hantverk, står emot tidens tand, medan dess intrikata spiror som sträcker sig mot himlen påminner oss om mänsklighetens oändliga potential. Byggnaden vilar på en vidsträckt gräsmatta, mjukt vaggad av den bris som blåser runt den. De som har haft turen att uppleva denna attraktion kommer utan tvekan att minnas att de stått under dessa väggar i många år framöver. Det är en syn att skåda och dess läge är av anmärkningsvärd storhet.

EQT:s historia och hur det har vuxit

Företaget grundades med ett djärvt uppdrag och en djärv vision och har sedan starten arbetat ihärdigt för att bygga en bättre framtid. Med en konsekvent tillväxt som drivs av innovativa lösningar och en stark personalstyrka har företaget uppnått ambitiösa mål samtidigt som det betjänar ett stort antal kunder världen över. Under årens lopp har deras engagemang för kreativitet, entreprenörskap och excellens lockat fler kunder och gjort det möjligt för dem att nå högre höjder. Varje framgång i det förflutna är ett vittnesbörd om deras engagemang som fortsätter att driva framsteg framåt i denna snabbt föränderliga bransch. Denna ständigt uppmuntrande utvecklingstrend garanterar att oavsett vart företaget tar vägen kommer det alltid att stå för konsekvens, pålitlighet, effektivitet och kvalitet.